DOLAR 32,2026 -0.01%
EURO 35,0354 0.06%
ALTIN 2.502,190,07
BITCOIN 2151978-0.41637%
Samsun
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Bursaspor idaresinden Lider Aydın’a ziyaret
7 okunma

Bursaspor idaresinden Lider Aydın’a ziyaret

ABONE OL
10 Mayıs 2024 00:01
Bursaspor idaresinden Lider Aydın’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Bursaspor Lideri Sinan Bür ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ı ziyaret etti. Lider Aydın, Bursaspor’u eski günlerine döndürmek için takviyeye hazır olduklarını ifade etti.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Bursaspor Lideri Sinar Bür ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni makamında ağırladı. Bursaspor’u bulunduğu güç durumdan kurtarmak için gayret veren Bursasporlu yöneticilerin ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti lisana getiren Lider Aydın, kentin marka pahası olan Bursaspor’u eski günlerine kavuşturmak ismine herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.

Kulübün yaşadığı sıkıntı durumdan kurtulması için neler yapılması gerektiği konusunda yeşil beyazlı yöneticiler ile fikir alış verişi yapan Lider Aydın, “Birbirimize kenetlenerek kadronun eski günlerine dönmesi için daima birlikte efor göstermeliyiz.

Biz gerekli dayanağı vermeye her vakit hazırız” dedi.

Bursaspor Lideri Sinar Bür ve Yönetim Kurulu Üyeleri de dayanaklarından ötürü Lider Aydın’a teşekkür etti. Bursaspor Başkanı Sinan Bür, görüşme sonunda Lider Aydın’a isminin yazılı olduğu forma ile atkı ikram etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Copyright © Yakakenthaber.net 2024 Tüm hakları saklıdır.İçerikler kaynak göstermeden kopyalanamaz ve paylaşılamaz.