DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21692470.40792%
Samsun
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Erkan Tuğral ESET Türkiye COO’su oldu
6 okunma

Erkan Tuğral ESET Türkiye COO’su oldu

ABONE OL
6 Mayıs 2024 10:54
Erkan Tuğral ESET Türkiye COO’su oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Siber güvenlik kesiminin başkan şirketi ESET Türkiye’de Operasyon Yöneticiliği (COO) misyonuna Erkan Tuğral getirildi. Erkan Tuğral, ESET Türkiye ve Stratus Bilişim bünyesinde 19 yıl mühletince yöneticilik durumları da dahil olmak üzere farklı ünitelerde sorumluluklar üstlendikten sonra operasyon yöneticisi oldu.

Türkiye’nin başkan siber güvenlik şirketi ESET Türkiye’de COO  görevine tecrübeli isim Erkan Tuğral  getirildi. 2005 yılından bu yana Siber Güvenlik Mühendisi, Eser Müdürü, Strateji ve İş Geliştirme ve  Teknik Müdürlük  görevini üstlenen  Erkan Tuğral, 2022 tarihinden bugüne ESET Türkiye Genel Müdür Yardımcısı olarak vazife yapıyordu. ESET Türkiye’nin yanı sıra Stratus Bilişim bünyesi içerisinde de yöneticilik vazifelerini sürdüren Tuğral teknoloji, güvenlik, strateji ve iş geliştirme alanlarından sorumlu olacak.

Türkiye’nin başkan siber güvenlik şirketi

Erkan Tuğral, Türkiye’de  yıllardır muvaffakiyetle faaliyet gösteren güçlü bir yapının kesimi  olmaktan büyük memnunluk duyduğunu tabir ederek şu açıklamayı yaptı: “Türkiye’nin en kıymetli dijital güvenlik eserleri dağıtıcısı Stratus Bilişim ve siber güvenlik şirketi  ESET Türkiye çatısı altında, farklı vazife ve sorumluluklar ile 19 yılı geride bıraktım. ESET, Türkiye’de dijital güvenlik denilince akla birinci gelen marka olma özelliğini taşıyor. Stratus Bilişim müşterilerine Safetica, senhasegura, Teltonika, Carbonite, StorageCraft üzere dünya çapında tanınan güvenlik, yedekleme ve iş sürekliliği yazılımlarını ve eserlerini  bayi kanalı aracılığıyla kullanıcılara ulaştırıyor. Hem ESET Türkiye hem de Stratus Bilişim olarak müşterilerimize en düzgün tahlilleri sunmak için çalışmaya, gayelerimiz doğrultusunda büyümeye devam edeceğiz.  İstanbul, Ankara, İzmir ve Trabzon’daki tüm arkadaşlarımla bir arada bu gayeye en âlâ formda ulaşmak için çaba göstereceğiz.”

Erkan Tuğral  kimdir?

1979 Adana doğumlu olan Erkan Tuğral, Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi  İşletme kısmından  mezun oldu. Üniversite devrinde lokal bilişim firmalarında çalışmaya başlayarak bilişim dalına adımını attı. 2005 yılında ESET Türkiye’de Siber Güvenlik Mühendisi olarak misyona başlayan Tuğral,  2007 yılında ESET Türkiye Teknik Müdürlüğü sorumluluğunu üstlendi. İstanbul ve Ankara teknik takımlarının idaresinden sorumlu olduğu bu periyotta, takımıyla birlikte,  ESET Türkiye’nin en yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan güvenlik firmalarından biri olmasını sağladı. 01 Ekim 2022 tarihinde Genel Müdür Yardımcısı olan Erkan Tuğral 01 Nisan 2024 itibariyle ESET Türkiye ve Stratus Bilişim COO’su olarak atandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Copyright © Yakakenthaber.net 2024 Tüm hakları saklıdır.İçerikler kaynak göstermeden kopyalanamaz ve paylaşılamaz.