DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21595380.439%
Samsun
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Google yapay zekası artık sizin yerinize ileti yazacak!
99 okunma

Google yapay zekası artık sizin yerinize ileti yazacak!

ABONE OL
27 Mart 2024 02:45
Google yapay zekası artık sizin yerinize ileti yazacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Google, yapay zeka botu Gemini’ı kendi eser ve hizmetlerine entegre etmeye başladı. Bir müddet evvel Dokümanlar ve Gmail için yazım yardımcısı olarak sunulan Gemini sohbet botu, artık de Google Bildirileruygulamasında test ediliyor.

Google Bildiriler, Gemini takviyesine kavuşuyor

Geçtiğimiz aylarda duyurulan Gemini, artık daha fazla kullanıcıya sunuluyor. Google, kimi Pixel ve Samsung Galaxy modellerinde Gemini’ı test ediyor. RCS’yi etkinleştiren kullanıcılar, Google Mesajlar’da Gemini dayanağına kavuştu.

Google Mesajlar’daki hareket düğmesine dokunduğunuzda, Gemini ile sohbet edebileceğiniz yeni bir seçenek olacak. Arayüzü standart iletileşmeye emsal, lakin sesli notlara yer vermiyor. Kullanıcılar Gemini’a soru sorabilir ve metin tabanlı cevaplar alabilir.

Google ayrıyeten çeşitli uzantılar aracılığıyla internette arama yapma ve web sayfalarını, haritaları, seyahat detaylarını ve YouTube görüntülerini paylaşma imkanını da sunuyor.

Ancak Gemini’ın kullanıma sunulması şimdi test basamağında ve şimdilik Google İletiler beta kullanıcılarıyla hudutlu. Google sözcüsü, yapay zeka asistanının kullanılabilirliğini vakit içinde daha fazla Android aygıtla genişletmek istediğini söyledi.

Öte yandan Google, en güçlü yapay zekasını erişime açtı. Gemini 1.5 Pro, doğal lisan sürece alanında büyük bir sıçramayı temsil ediyor. Model, evvelki sürümlerden çok daha büyük olan 1 milyon jetona kadar süreç yapabiliyor.

Siz bu husus hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Google Bildiriler için Gemini takviyesi nasıl olacak? Niyetlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Copyright © Yakakenthaber.net 2024 Tüm hakları saklıdır.İçerikler kaynak göstermeden kopyalanamaz ve paylaşılamaz.