DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21595380.439%
Samsun
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Güçlü Çocuk Tiyatrosu Yine Zelzele Bölgesindeki Çocuklarla Buluştu
10 okunma

Güçlü Çocuk Tiyatrosu Yine Zelzele Bölgesindeki Çocuklarla Buluştu

ABONE OL
30 Nisan 2024 12:55
Güçlü Çocuk Tiyatrosu Yine Zelzele Bölgesindeki Çocuklarla Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
20 yılı aşkın süredir 2.100’e yakın sahneleme ile Türkiye’nin dört bir yanında 1 milyondan fazla çocuğu tiyatroyla buluşturan Şiddetli Çocuk Tiyatrosu, geçtiğimiz yıl Şubat ayında yaşanan ve tüm Türkiye’yi derinden sarsan zelzele felaketinin akabinde sarsıntı bölgesinde sahnelediği oyunlarla çocukların yanında olmaya devam ediyor.

20 yılı aşkın süredir 2.100’e yakın sahneleme ile Türkiye’nin dört bir yanında 1 milyondan fazla çocuğu tiyatroyla buluşturan Güçlü Çocuk Tiyatrosu, geçtiğimiz yıl Şubat ayında yaşanan ve tüm Türkiye’yi derinden sarsan zelzele felaketinin akabinde sarsıntı bölgesinde sahnelediği oyunlarla çocukların yanında olmaya devam ediyor.

Hatay, Kahramanmaraş ve Gaziantep vilayetlerindeki çocuklarla fiyatsız olarak buluşan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, “Lunapark Gezegeni” oyunu ile Nisan ayında çocukların yüzünü güldürdü.

Lunapark Gezegeni geçtiğimiz günlerde Hatay’a, Kahramanmaraş’a ve Gaziantep’e giderek sarsıntıdan etkilenen çocuklara moral verdi.

Mehmet Kuvvetli Vakfı tarafından, çocuklara tiyatroyu tanıtmak ve sevdirmek gayesiyle, 2003 yılında kurulan Kuvvetli Çocuk Tiyatrosu, 6 Şubat 2023’te meydana gelen sarsıntılardan etkilenençocukların yanında olmaya devam ediyor.

20 yılı aşkın müddettir 2.100’e yakın sahneleme ile 1 milyondan fazla çocuğa erişen Şiddetli Çocuk Tiyatrosu, tiyatronun iyi­leştirici gücüne olan inançla “Lunapark Gezegeni” oyunu ile bir sefer daha çocuklar için sarsıntı bölgesine gitti.

Zorlu Çocuk Tiyatrosu geçtiğimiz günlerde; HatayKahramanmaraş ve Gaziantep’te toplam 11 okulda gösterim gerçekleştirerek yaklaşık 8 bin öğrenciyeulaştı.

Zorlu PSM Genel Müdürü Filiz Ova turneye ait:“Zorlu PSM olarak, Güçlü Grubu’nun Akıllı Hayat 2030 sürdürülebilirlik vizyonu doğrultusunda tüm faaliyetlerimizde toplum için ortak paha ve yarar yaratmayı kendimize misyon edindik. Gerçekleştirdiğimiz konserler, müzikaller ve tiyatro oyunlarıyla kültür sanat izleyicilerinin dünyasını değiştirirken; birebir vakitte toplumsal yarar yaratacak projelerle insanların hayatlarına dokunuyoruz ve bölüme örnek oluyoruz.

Mehmet Şiddetli Vakfı çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Güçlü Çocuk Tiyatrosu ile sarsıntı bölgesine gerçekleştirdiğimiz bu turneyle de 3 kentte, 11 okulda yaklaşık 8.000 öğrenciye ulaştık. Kısa bir müddet de olsa miniklerin yüzünü güldürebildiğimiz ve bu turneyle onların da dünyasına dokunabildiğimiz için çok mutluyuz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Copyright © Yakakenthaber.net 2024 Tüm hakları saklıdır.İçerikler kaynak göstermeden kopyalanamaz ve paylaşılamaz.