DOLAR 32,8409 0.21%
EURO 35,2476 0.42%
ALTIN 2.444,77-0,53
BITCOIN 21888950.44764%
Samsun
21°

HAFİF YAĞMUR

22:15

YATSIYA KALAN SÜRE

Hisarcıklıoğlu’dan Bilişim Fuarı’na tam not
5 okunma

Hisarcıklıoğlu’dan Bilişim Fuarı’na tam not

ABONE OL
26 Mayıs 2024 14:37
Hisarcıklıoğlu’dan Bilişim Fuarı’na tam not
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kocaeli Bilişim Fuarı’nın düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti lisana getiren Hisarcıklıoğlu, KOTO genç girişimcileri ile buluşarak deneyimlerini paylaştı

Sektöre taraf verme teziyle yola çıkan ve yüzden fazla iştirakle kapılarını açan Kocaeli Bilişim Fuarı, konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Kocaelilerin ağır ilgi gösterdiği fuarı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Lideri Rifat Hisarcıklıoğlu da ziyaret etti.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Necmi Bulut, Körfez Ticaret Odası Lideri Recep Öztürk, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve beraberindekilerle Kocaeli Kongre Merkezi’ne gelen Hisarcıklıoğlu burada KOTO genç girişimcileri ile buluşarak deneyimlerini paylaştı.

MEMNUNİYETİNİ LİSANA GETİRDİ

Fuarın düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti lisana getiren Hisarcıklıoğlu, daha sonra Kocaeli Kongre Merkezi’ndeki stantları gezerek firmalardan bilgi aldı. Firma yetkilileri ile hatıra fotoğrafları çektiren Hisarcıklıoğlu ve beraberindekiler daha sonra fuardan ayrıldı. Öbür yandan Kocaeli Bilişim Fuarı’nda düzenlenen programlar da devam etti. Kesimin kıymetli isimlerinin bilgi ve deneyim paylaşımında bulunduğu programları yüzlerce kişi takip etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Copyright © Yakakenthaber.net 2024 Tüm hakları saklıdır.İçerikler kaynak göstermeden kopyalanamaz ve paylaşılamaz.