DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21566250.16646%
Samsun
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir Atatürk Lisesi’nin Pilav Günü’ne katıldı
15 okunma

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir Atatürk Lisesi’nin Pilav Günü’ne katıldı

ABONE OL
5 Mayıs 2024 15:08
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir Atatürk Lisesi’nin Pilav Günü’ne katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
İzmir Atatürk Lisesi’nin ‘Geleneksel Pilav Günü’ aktifliğine katıldı. Manalı buluşmada yer almaktan büyük sevinç duyduğunu tabir eden Lider Memnun, “Konak Belediyesi olarak her vakit okulumuzun ve öğrencilerimizin yanındayız” dedi.

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir’in en esaslı eğitim kurumlarından olan Atatürk Lisesi’nin bu yıl 136.’sı düzenlenen Klasik Pilav Günü’ne katıldı. İzmir Atatürk Lisesi Eğitim Vakfı ile İzmir Atatürk Lisesi Mezunları Derneği tarafından düzenlenen klasik buluşmada Lider Keyifli, yine bir ortaya gelen çok sayıda mezunun coşkusuna ortak oldu. Siyasetten bilime, spordan sanata pek çok alanda sayısız başarılı isim kazandırmış İzmir Atatürk Lisesi’nin Pilav Günü’ne, Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından da iştirak oldu.

Her vakit yanınızdayız

İzmir Atatürk Lisesi’nin bahçesinde gerçekleştirilen manalı buluşmaya katılmaktan büyük sevinç duyduğunu söz eden Lider Keyifli, “Atatürk Lisesi’nin çok değerli mezunları, bedelli öğrencileri ve sevgili yöneticileri… Bugün burada olmaktan ötürü çok memnunum. Ben buraya çok yakın oturuyorum, İzmir Atatürk Lisesi önünden her gün yürüyerek geçiyorum. Her seferinde de buradan mezun olan öğrenciler nereleri kazanmış diye bakıyorum. Sahiden çok gurur verici… Bu kadar pırıl pırıl öğrencilerin yetiştiği, Konak’ın ve İzmir’in bu çok esaslı okulunun bundan sonra da büyük başarılara imza atacağını biliyorum. Biz Konak Belediyesi olarak her vakit okulumuzun ve öğrencilerimizin yanındayız. Pırıl pırıl, çağdaş, Atatürkçü ve ilerici öğrencilerin yetişmesi için bir adım uzağınızdayız. Her vakit birlikte, hoş işlerde yer almak dileğiyle” diye konuştu.

Müze ve kütüphaneyi de gezdi

Protokol konuşmalarıyla başlayan buluşma gün uzunluğu süren etkinliklerle devam etti. Pilav ikramının akabinde Lider Keyifli, eşi Necip Mutlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Vilayet Lider Yardımcısı Tevfik Türk, Konak Belediye Meclis Üyesi Birol Özkardeşler ve İzmir Atatürk Lisesi Eğitim Vakfı Başkanı İhsan Tutum ile birlikte İzmir Atatürk Lisesi Müze ve Kütüphanesi’ni de gezdi. Burada yer alan eserler hakkında Vakıf Başkanı Tutum’dan bilgi alan Lider Keyifli, hepsini tek tek ilgiyle inceledi. Lider Mutlu’ya günün mana ve kıymetine ithafen Ulu Lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün portresi ikram edildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Copyright © Yakakenthaber.net 2024 Tüm hakları saklıdır.İçerikler kaynak göstermeden kopyalanamaz ve paylaşılamaz.