DOLAR 32,2026 -0.01%
EURO 35,0354 0.06%
ALTIN 2.502,190,07
BITCOIN 2151978-0.41637%
Samsun
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Konak’tan çocuklara diş fırçalamayı sevdiren proje
13 okunma

Konak’tan çocuklara diş fırçalamayı sevdiren proje

ABONE OL
7 Mayıs 2024 11:08
Konak’tan çocuklara diş fırçalamayı sevdiren proje
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Konaklı çocuklar Konak Belediyesi, İzmir Diş Doktorları Odası, İKKB ve Kordon Soroptimist Kulübünün düzenlediği eğlenceli Diş Sıhhati Eğitimiyle diş fırçalamayı öğrendi.

Konak Belediyesi’nin Diş Tabipleri Odası, İzmir Kadın Kuruluşları Birliği (İKKB) ve Kordon Soroptimist Kulübüyle birlikte hazırladığı proje kapsamında 3-6 yaş kümesindeki çocuklara diş sıhhati eğitimi verildi. Beştepeler, Agora ve Toros semt merkezlerinde düzenlenen programa, bu semt merkezlerinde oyun odasına devam eden çocuklar katıldı. Epeyce eğlenceli geçen eğitim kapsamında çocuklar gerçek halde diş fırçalamayı, günde kaç defa diş fırçalanacağını, diş fırçası ve diş macununu nasıl kullanacaklarını öğrendi.

Neşeli eğitim

İzmir Diş Tabipleri Odası Eğitim Kurulundan Diş Doktoru Filiz Yamaner’in eğlenceli anlatımını ilgiyle dinleyen çocuklar, diş ve çene modeli maketi üzerinde uygulamalı olarak diş fırçalamayı gördü. Öğrendiklerini, sevinç içinde izledikleri çizgi sinema ile pekiştiren çocuklara eğitim bitiminde diş macunu ve diş fırçası ikram edildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Copyright © Yakakenthaber.net 2024 Tüm hakları saklıdır.İçerikler kaynak göstermeden kopyalanamaz ve paylaşılamaz.