DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21577380.05571%
Samsun
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Lider Kınay Orbit Karabağlarspor Kız Futbol Grubu’yla buluştu: Şampiyonluk bekliyoruz
8 okunma

Lider Kınay Orbit Karabağlarspor Kız Futbol Grubu’yla buluştu: Şampiyonluk bekliyoruz

ABONE OL
4 Mayıs 2024 18:38
Lider Kınay Orbit Karabağlarspor Kız Futbol Grubu’yla buluştu: Şampiyonluk bekliyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Orbit Karabağlarspor Kız Futbol Takımı, Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay’ı ziyaret etti. Kız futbol ekibiyle bir ortaya gelen Lider Kınay, grupla sohbet etti.

Orbit Karabağlarspor Kız Futbol Takımı, Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay’ı ziyaret etti. Kız futbol ekibi ile buluşan Lider Kınay, grup üyeleri ile tanıştı. Kız futbol ekibinin muvaffakiyetlerini takip ettiğini belirten Lider Kınay, ekibi tebrik ederek şampiyonluk beklediklerini söyledi. Play-Off maçlarını beklediklerini belirten kadro, 2. Lig’e yükselme hazırlıkları içinde olduklarını söz etti. Orbit Karabağlarspor’un şampiyonluk maçına gelmek istediğini belirten Lider Kınay, “Bu ülkede umudu büyütmek ve vazgeçmemek lazım. Sizler Atatürk’ün gençlerisiniz. Kazandığınız muvaffakiyetler sizin üzere pek çok genç arkadaşınıza umut oluyor” dedi.

“Diğer gençlerin umudunu büyütüyorsunuz”
Karabağlar Belediye Başkanı olarak takıma destek her vakit takviye olacaklarının altını çizen Lider Kınay, “Bizler her vakit bu grupların ve atletlerin artması için sol omuz başınızda olacağız” tabirlerini kullandı. Bu grupların öteki gençlere örnek olarak, onların umudunu büyüttüğünü vurgulayan Lider Kınay, Karabağlar’daki amatör kulüplere dayanak çalışmalarında bulunacaklarını belirterek kız futbol ekibi için de bu çalışmalar içerisinde olacaklarını söyledi.

Forma ikram ettiler
Keyifle geçen sohbetin akabinde Orbit Karabağlarspor Kız Futbol Grubu, Lider Kınay’a forma armağanı verdi. Forma için gruba teşekkür eden Lider Kınay, onların her vakit yanında olacağını belirterek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Copyright © Yakakenthaber.net 2024 Tüm hakları saklıdır.İçerikler kaynak göstermeden kopyalanamaz ve paylaşılamaz.