DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21655950.55845%
Samsun
15°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Lider Önal muhtarlarla buluştu: “Her vatandaşımızın sesine kulak vereceğiz”
11 okunma

Lider Önal muhtarlarla buluştu: “Her vatandaşımızın sesine kulak vereceğiz”

ABONE OL
28 Nisan 2024 11:22
Lider Önal muhtarlarla buluştu: “Her vatandaşımızın sesine kulak vereceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, yerel seçimlerin akabinde vazifelerine başlayan 24 mahalle muhtarıyla bir ortaya geldi. Meclis Salonu’ndaki birinci muhtarlar buluşmasında birlik, beraberlik ve dayanışma iletisi veren Önal, vatandaşın sesine kulak vereceklerini belirterek, her mahalleye eşit ve adil hizmet gideceğini söyledi.

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, yerel seçimlerin akabinde vazifelerine başlayan 24 mahalle muhtarıyla bir ortaya geldi. Meclis Salonu’ndaki birinci muhtarlar buluşmasında birlik, beraberlik ve dayanışma bildirisi veren Önal, vatandaşın sesine kulak vereceklerini belirterek, her mahalleye eşit ve adil hizmet gideceğini söyledi. Lider Önal, “Vatandaşlarımızdan gelen talepleri ileten muhtarlarımızla güçlü bir bağ kurarak bütün sıkıntıları yerinde tespit edip, imkanlarımız dahilinde tahlile kavuşturacağız” dedi.

HER MAHALLEYE EŞİT VE AKTİF HİZMET

Bayraklı Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya lokal seçimler sonrası misyonlarına başlayan 24 mahalle muhtarı katıldı. Yeni periyotta Bayraklı’ya en uygun hizmeti vermek için muhtarlarla her vakit dayanışma içinde olacaklarını belirten Lider Önal, “Bayraklı’da mali disiplinini sağladıktan sonra mahallelerimizin öncelikli meseleleri başta olmak üzere acil tahlil bekleyen işler için harekete geçeceğiz. Belediyenin rutin hizmetlerini daha disipline edilmiş bir halde gerçekleştirmek için hizmetiönceleyen bir anlayışla yola çıktık. Her gün belediyedeki görevimi yapmak içinözellikle başka mahallelerden geçerek geliyorum ki; eksikleri yerinde görüp gereksinimlere süratlice yanıt verebileyim. Muhtarlarımız bizim mahallelerdeki gözümüz, kulağımız. El birliğiyle alanda hizmetlerimizi her mahallemize eşit ve en aktif biçimde götürmek için Bayraklı’nın her mahallesinde ve sokağında vatandaşlarımızın sesine kulak vereceğiz. Belediyemizde kimsenin kayrılmadığı, herkesin emeğinin takdir edildiği bir süreç kurmak için elimden geleni yapacağım. Maksadım; sizlerin de takviyesi ile beş yılın sonunda Bayraklı Belediyesini  daha kurumsal bir yapıya kavuşturmak. Gördüğünüz eksiklikleri hassaslıkla bize iletmeniziözellikle rica ediyorum. Bu yeni dönemin hepimiz için güzel olmasını ve her birimiz için muvaffakiyet ile neticelenmesini diliyorum”dedi.

MUHTARLARDAN HİZMET SÖZÜ

BaşkanÖnala yeni dönemde muvaffakiyet dileklerini ileten muhtarlar ise; mahallelerindekiöncelikli sıkıntıları ve muhtaçlıkları anlattı. Belediyenin mali disiplininin en kısa sürede alınan tasarruf önlemleriyle sağlanacağına inandıklarını tabir eden muhtarlar, “Bayraklı’ya yapılacak her hizmet için elimizi taşın altına koymaya hazırız” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Copyright © Yakakenthaber.net 2024 Tüm hakları saklıdır.İçerikler kaynak göstermeden kopyalanamaz ve paylaşılamaz.