DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21639850.42558%
Samsun
15°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Minik öğrencilerden Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’a 23 Nisan sürprizi
10 okunma

Minik öğrencilerden Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’a 23 Nisan sürprizi

ABONE OL
22 Nisan 2024 14:08
Minik öğrencilerden Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’a 23 Nisan sürprizi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Bornova Batı Anadolu Çimento İlkokulu ile Ege Üniversitesi Anaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ı ziyaret ettiler.

Bornova Batı Anadolu Çimento İlkokulu ile Ege Üniversitesi Anaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ı ziyaret ettiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Bornova Batı Anadolu Çimento İlkokulu üçüncü sınıf öğrencileri, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ı ziyaret etti. Minik öğrencileri ağırlamaktan memnunluk duyduğunu lisana getiren Rektör Prof. Dr. Budak, makamını öğrencilere devretti. Öğrenciler, Prof. Dr. Budak’a hazırladıkları fotoğraf ve şiirleri armağan etti. Ege Üniversitesi Anaokulu öğrencileri de Prof. Dr. Necdet Budak’ı ziyaret ederek Rektörlük Bahçesinde bir dans gösterisi sundular.

Öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Prof. Dr. Budak, “Bornova Batı Anadolu Çimento İlkokulu öğrencilerini üniversitemizde ağırladık. Sınıfı temsilen, Rektörlük koltuğuna oturan iki öğrencimiz ve geleceğimizin teminatı olan pahalı çocuklarımız ile keyifle sohbet ederken, onların hayallerini dinleme fırsatı yakaladık. Bu manalı ziyaret sırasında, öğrencilerimizin şahsıma özel olarak hazırladıkları şiirler ve fotoğraflar karşısında duygulandım. Çocuklarımızın azim ve kararlılıkları, tahsil hayatları boyunca en düzgün yerlere gelerek ülkemizi en yeterli halde temsil edeceklerine olan inancımı artırdı” dedi.

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. Budak, “Bol bol kitap okuyun, yabancı lisan öğrenin ve sportif, sanatsal, kültürel aktivitelere katılın. Muvaffakiyetlerinizin her daim sürmesi ve en hoş hayallerinizi gerçekleştirmeniz dileğiyle ziyaretiniz için hepinize teşekkür ediyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum” diye konuştu.

Prof. Dr. Budak, temsili olarak Rektörlük makamına oturan öğrencilere “Rektör olsaydınız ne yapardınız?” sorusunu yöneltti.  Öğrenciler; Ege Üniversitesini dünyada daha tanınır hale getirmek, laboratuvarları geliştirmek ve öğrenci odaklılık doğrultusunda imkânı olmayan öğrencilere yardım etmek istediklerini lisana getirdiler.

Egeli Minikler dans gösterisiyle büyüledi

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hasebiyle Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’ı ziyaret eden Ege Üniversitesi Anaokulu öğrencileri, sergiledikleri dans gösterisiyle keyifli dakikalara imza attılar. Rektör Prof. Dr. Budak, “EÜ Yerleşke Anaokulu öğrencilerimizin Rektörlük bahçemizde sergiledikleri süper dans gösterisini izledik. Bu özel günü unutulmaz kılan, geleceğimizin mimarı miniklerin yüzlerindeki memnunluk ve heyecanı görmek bizi gururlandırdı” dedi.

Gösterinin sonunda Prof. Dr. Budak, Egeli miniklere satranç ekibi ikram etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Copyright © Yakakenthaber.net 2024 Tüm hakları saklıdır.İçerikler kaynak göstermeden kopyalanamaz ve paylaşılamaz.