DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21543190.32831%
Samsun
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Motosiklet tutkunları Kemer’de buluştu
10 okunma

Motosiklet tutkunları Kemer’de buluştu

ABONE OL
5 Mayıs 2024 17:07
Motosiklet tutkunları Kemer’de buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kemer Belediyesi’nin takviyeleri ile Burak Özdemir’in bu yıl ikincisini düzenlediği Kemer Yaza Merhaba Şenliği Motosiklet Buluşması, Antalya ve etraf vilayetlerden 1200 motosiklet tutkununu Kemer’de buluşturdu.

2. Kemer Yaza Merhaba Şenliği Motosiklet Buluşması’na, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Lider Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediyesi Meclis üyeleri Semih Top ve Hüseyin Çelik’in yanı sıra İsmail Selami Minta ve Halit Özdemir de katıldı.

Çok sayıda motosiklet kulübü liderleri ve yöneticilerinin de katıldığı tertip Kemer’e bağlı Kuzdere Mahallesi Karataş Mevkiinde düzenlendi.

“Seneye milletlerarası bir tertip olacak”

Organizasyon hakkında bir açıklama yapan Burak Özdemir, tertibin birincisinin küçük bir tertip olduğunu lakin bu yıl 1200’ün üzerinde motosiklet tutkununu Kemer’de buluşturduklarını söyledi. Özdemir şunları söyledi; “Önümüzdeki yıl tertibin milletlerarası bir motosiklet şenliğine dönüşmesi için şimdiden çalışmalarımıza başladık. Açıkçası bu sene bu kadar ağır bir iştirakin gerçekleşmesini biz de beklemiyorduk. Organizasyonumuzu bir panayır yahut bir şenlik üzere düşünebiliriz. Ayrıyeten bugün yavaş gitme yarışı organize ettik. Olağanda bu tip tertiplerde sürat değerlidir. Biz bugün bir farkındalık yaratmak için en yavaş gidebilen arkadaşımıza ödül vereceğiz.” dedi.

“Burak Özdemir’e teşekkür ederiz”

Organizasyon alanında motosiklet tutkunları ile tek tek selamlaşarak sohbet eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise yaptığı açıklamada, Burak Özdemir’in son derece hoş bir tertibe imza attığını belirterek şunları söyledi; “Şu anda 1.200 motosiklet sever vatandaşımız Kemer’de bulunduğumuz alandalar. Bugün akşama kadar burada eğlenecekler, çeşitli yarışlar ve etkinlikler düzenlenecek. Burada motosikletlilerin yanında gelenlerle de bir arada Kemer’imizde 2000’in üzerinde insan bir hareketlilik sağlıyor. Bu halde Kemer’imizin turizmine katkıda bulunuyorlar. Bu nedenle Burak Özdemir’e teşekkür ediyoruz. Gelecek sene memleketler arası bir tertip düzenleyecekler biz de Kemer Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız ancak burada hak Burak kardeşimindir. Kendisini tebrik ediyoruz. Kemer’imizde bu türlü bir arkadaşımız olduğu için den çok memnunuz.”

Organizasyon sırasında Burak Özdemir dayanaklarından dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na bir teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Copyright © Yakakenthaber.net 2024 Tüm hakları saklıdır.İçerikler kaynak göstermeden kopyalanamaz ve paylaşılamaz.