DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21639850.42558%
Samsun
15°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Rektör Budak’tan; Gaziemir, Ödemiş, Tire ve Bayındır’daki ünitelere ziyaret
5 okunma

Rektör Budak’tan; Gaziemir, Ödemiş, Tire ve Bayındır’daki ünitelere ziyaret

ABONE OL
6 Mayıs 2024 10:38
Rektör Budak’tan; Gaziemir, Ödemiş, Tire ve Bayındır’daki ünitelere ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, İzmir’in etraf ilçelerinde yer alan akademik üniteleri ziyaret ederek öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

Prof. Dr. Budak, Ege Üniversitesinin; Gaziemir, Ödemiş, Tire ve Bayındır’da yer alan  birimlerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde öğrencilerle birlikte çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Rektör Budak’a ziyaretleri esnasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ersan da eşlik etti.

Ödemiş Sağlık Bilimleri Fakültesi akademik konseyine katılan Prof. Dr. Necdet Budak, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Öznur Usta Yeşilbalkan ve öğretim üyeleri ile bir ortaya gelerek sürdürülen bilimsel çalışmaları ve akademik faaliyetleri kıymetlendirdi. Öğrencilere yönelik oluşturulan kütüphane ve okuma salonunun açılışını gerçekleştiren Prof. Dr. Budak, daha sonra Fakülteden emekli olan Öğr. Gör. Fatma Okan’a plaket takdim etti. Prof. Dr. Budak, “Hocamıza yıllar boyunca üniversitemize sağladığı bedelli emekleri için teşekkür ediyor, güzel bir emeklilik hayatı diliyorum” diye konuştu.

Ödemiş MYO’da Toprak Tahlil Laboratuvarı açıldı

Ödemiş Meslek Yüksekokulunda Müdür Prof. Dr. Betül Avcı ve yüksekokul akademisyenleriyle buluşan Prof. Dr. Budak, akademik faaliyetler ve program içerikleri üzerine fikir alışverişinde bulundu. Toprak Tahlil Laboratuvarı’nın açılışını gerçekleştiren Prof. Dr. Budak, “Çevre ve tarım dallarında tarımın sürdürülebilirliği, ziraî teknolojinin ilerlemesi, daldaki yenilikler ve toprak tahlillerinin kıymeti üzerine odaklanarak hazırlanan laboratuvarımızın iyi olmasını temenni ediyorum” dedi.

Serada yetiştirilen çiçekleri inceledi

Ziyaretlerine Bayındır Meslek Yüksekokulu ile devam eden Prof. Dr. Budak, burada MYO Müdürü Doç. Dr. Ali Salman eşliğinde akademik takımla bir ortaya geldi. Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Programının uygulama alanlarından olan yeni yapılan çağdaş serada yetiştirilen süs bitkilerini inceleyen Prof. Dr. Budak, Moda Tasarımı Kısmı öğrencilerinin hazırladıkları sergiyi gezdi.

Rektör Budak öğrencilerle masa tenisi oynadı

Tire Organize Sanayi Bölgesinde yer alan EÜ Tire Kutsan MYO TOSBİ Yerleşkesini ziyaret eden Rektör Budak, MYO Müdürü Prof. Dr. Nayil Dinkçi ve akademisyenlerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Prof. Dr. Budak, onların problemlerini ve tekliflerini dinledi. Rektör Prof. Dr. Budak ayrıca öğrenciler tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvasına katıldı. Yerleşke bahçesine zeytin fidanı diken Prof. Dr. Budak, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yeşil bir miras bırakmanın ve doğayı müdafaanın ehemmiyetini vurguladık. Öğrencilerimize sağlıklı ve huzurlu bir gelecek diliyorum” dedi.

Rektör Prof. Dr. Budak, EÜ Havacılık Meslek Yüksekokuluna yaptığı ziyarette MYO Müdürü Prof. Dr. Rüstem Barış Yeşilay ve akademisyenlerle eğitim programlarının değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirdi. MYO Yerleşkesinde öğrencilerle bir ortaya gelen Prof. Dr. Budak, öğrencilerin gelecek planları hakkında keyifli bir sohbet gerçekleşti. MYO Müdürü Prof. Dr. Yeşilay, ziyaret esnasında Prof. Dr. Budak’a helikopter maketi ikram etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Copyright © Yakakenthaber.net 2024 Tüm hakları saklıdır.İçerikler kaynak göstermeden kopyalanamaz ve paylaşılamaz.