DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21543190.32831%
Samsun
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Şampiyon Edremitspor
5 okunma

Şampiyon Edremitspor

ABONE OL
5 Mayıs 2024 23:54
Şampiyon Edremitspor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
1966 Edremitspor Balıkesir Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nun son maçında Gönen Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek bir yıl ortadan sonra tekrar Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükseldi.

1966 Edremitspor Balıkesir Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nun son maçında Gönen Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek bir yıl ortadan sonra tekrar Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükseldi.

Balıkesir Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nun son haftasında başkan 1966 Edremitspor ile ikinci sıradaki Gönen Belediyespor, Edremit Şehit Hamdibey Stadı’nda karşı karşıya geldi. Kazanan ekibin şampiyonluğu elde edeceği maça taraftarlar da ağır ilgi gösterdi. Şehit Hamdibey Stadı uzun yıllar ortadan sonra birinci kere tam kapasite dolarken, ağır ilgi nedeniyle karşı tarafta ki tribünlerde taraftarlara açıldı. Taraftarlarının ağır dayanağı ile maça başlayan konut sahibi yeşil sarılı grup Ömer Karadağ ve Mehmet Gezer’in attığı gollerle birinci devreyi 2-0 önde tamamladı. Müsabakanın ikinci yarısında da üstünlüğünü koruyan ve maçı 2-0 kazanan 1966 Edremitspor şampiyon olarak bir yıl ortadan sonra tekrar Bölgesel Amatör Lige yükselme hakkı elde etti.

Karşılaşmayı Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Sekreteri Ertunç İşbay,  Edremit İlçe Emniyet Müdürü Burak Lehimer, Belediye Lider Yardımcısı Cavit Cebeci, belediye meclis üyeleri ve binlerce taraftar takip etti.

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte yeşil sarılı takım saha içerisinde sevinç yumağı oluşturdu. Futbolcular ve taraftarlar şampiyonluğu doyasıya kutlarken Kaymakam Odabaş ve Belediye Başkanı Mehmet Ertaş’ta sporcuların sevincine ortak oldu.

Düzenlenen merasimle şampiyonluk kupası Kaymakam Odabaş, Lider Ertaş ve Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Sekreteri Ertunç İşbay tarafından verildi.

Kaymakam Odabaş ve Lider Ertaş oyuncu, teknik heyet ve taraftarların şampiyonluğunu kutladı.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, maç sonrası yaptığı değerlendirmede “Edremitspor’umuz bugün tüm Edremit’i keyifli etti. İşimiz, gücümüz Edremit, kazanan Edremit olacak demiştik. Ve kazanmaya başladık. Bundan sonrada bu kazanımlar devam edecek. Edremit’imize bu kupayı armağan ediyorum. Tüm taraftarlarımıza, idare heyetimize, futbolcularımıza dönem boyunca vermiş oldukları emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Başarılarımız devam edecek” dedi.

1966 Edremitspor 2024-2025 futbol döneminde Bölgesel Amatör Ligde çaba edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Copyright © Yakakenthaber.net 2024 Tüm hakları saklıdır.İçerikler kaynak göstermeden kopyalanamaz ve paylaşılamaz.