DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21642650.41263%
Samsun
15°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Saran Media, 18 Ülkede Fransa Ligi’nin Yayın Haklarını Aldı
6 okunma

Saran Media, 18 Ülkede Fransa Ligi’nin Yayın Haklarını Aldı

ABONE OL
3 Mayıs 2024 14:07
Saran Media, 18 Ülkede Fransa Ligi’nin Yayın Haklarını Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Saran Media, LFP Media ile yaptığı mutabakatla önümüzdeki beş dönem boyunca Doğu Avrupa ve Orta Asya bölgelerinde Ligue 1 Uber Eats, Ligue 2 BKT ve Şampiyonlar Kupası’nın (Trophée des Champions) yayın haklarını aldı.

Saran Media, Doğu Avrupa ve Orta Asya’da on sekiz ülkeyi kapsayan bölgede, Ligue1 Uber Eats, Ligue 2 BKT ve Şampiyonlar Kupası‘nın yayın hakları için LFP Media ile yeni bir mutabakat imzaladı. Gerçekleşen iş birliği, 5 dönem boyunca devam edecek ve bölgedeki farklı lisanları, çeşitli platformları, dağıtım kanallarını kapsayacak.

Saran Media’nın bölgedeki esaslı geçmişi, güçlü ticari ilgileri, pazar bilgisi ve kıymetli içeriklere ilişkin yayın hakları portföyü sayesinde Ligue 1 Uber Eats, bölgede mümkün olan en geniş yelpazede izleyiciye ulaşacak.

Saran Group Yönetim Kurulu Lideri Sadettin Saran  “Saran Media olarak, Ligue 1Uber Eats, Ligue 2 BKT ile birlikte Şampiyonlar Kupası’nın (Trophée des Champions ) Doğu Avrupa ve Orta Asya yayın hakları için LFP Media ile anlaştığımızı duyurmaktan ötürü memnunuz. Bu muahede, öncü liglerin birçok ülkede, farklı lisanlarda ve platformlarda erişilebilir olması konusundaki kararlılığımızı gösteriyor. Saran Media, özel içerikleri ve kaliteli yayıncılığıyla birçok farklı bölgede spor sevgisini aşılamaya devam edecek” dedi.

Saran Media’nın bölgedeki tecrübesine güvendiklerini belirten LFP Chief Media Officer, Martin Aurenche: “Bir çok bölgede esaslı bir geçmişe sahip Saran Media ile bu muahedeyi yapmaktan gurur duyuyoruz. LFP olarak tüm pazarlardaki en iyi oyuncularla iş birliği yapmayı tercih ediyoruz. Saran Media da bölgedeki uzmanlığı ve tecrübesiyle bizim için en uygun tahlil ortağı oldu. Saran Media‘nın, Ligue 1 Uber Eats’in bölgedeki popülerliğini ve erişilebilirliğini artıracağına inanıyoruz” dedi.

*Ülkeler: Ermenistan, Azerbaycan, Beyaz Rusya, Estonya, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızistan, Letonya, Litvanya, Moldovya, Tacikistan, Türkmenistan, Ukrayna, Özbekistan, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Romanya, Macaristan

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Copyright © Yakakenthaber.net 2024 Tüm hakları saklıdır.İçerikler kaynak göstermeden kopyalanamaz ve paylaşılamaz.