DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21584270.25974%
Samsun
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Spor şenliklerinde kupa ve madalya heyecanı sürüyor
5 okunma

Spor şenliklerinde kupa ve madalya heyecanı sürüyor

ABONE OL
4 Mayıs 2024 00:04
Spor şenliklerinde kupa ve madalya heyecanı sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Nilüfer Memleketler arası Spor Şenlikleri’nde eskrim, squash, futbol, badminton ile plaj voleybolu heyecanı yaşandı. Dostluk içinde geçen müsabakalar sonunda dereceye giren atletler kupa ve madalyalarını aldı.

Nilüfer Belediyesi’nin tertibiyle düzenlenen 22. Nilüfer Milletlerarası Spor Şenlikleri, çeşitli branş ve kategorilerde gerçekleşen karşılaşmalarla sürüyor. Binlerce sporcuyu bir ortaya getiren dev tertipte bu defa eskrim, plaj voleybolu, futbol, badminton ve squash branşlarında derece heyecanı yaşandı. Çeşitli yaş kümeleri ve kategorilerde kürsüye çıkmak için ter döken atletler, tıpkı vakitte keyifli anlar yaşadı.

30 okuldan 52 atletin katıldığı eskrim karşılaşmaları, Nilüfer Belediyesi İbrahim Yazıcı Stadyumu’ndaki spor salonunda gerçekleşti. 10, 12, 14 ve 17 yaş altı kategorilerinde düzenlenen maçlar nefes kesti. Kılıç ve flöre branşlarındaki müsabakaların akabinde dereceye giren atletler, kupa ve madalyalarını aldı.

Altınşehir Gençlik Merkezi’nde düzenlenen squash karşılaşmalarında da büyük heyecan yaşandı. Minikler, küçükler, yıldızlar, gençler kategorilerinde erkek ve bayan branşlarında da 24 okuldan 60 sportmen, dereceye girmek için ter döktü.

Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri de, futbol ve badminton karşılaşmalarına konut sahipliği yaptı. Yüzlerce atletin yer aldığı müsabakalar sonunda Nilüfer Belediyespor Kulübü Lideri Muharrem Or ile yönetimciler, dereceye girenlere kupa ve madalyalarını verdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Copyright © Yakakenthaber.net 2024 Tüm hakları saklıdır.İçerikler kaynak göstermeden kopyalanamaz ve paylaşılamaz.