DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 0%
Samsun
15°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Torbalı’da Hıdırellez coşkusu
4 okunma

Torbalı’da Hıdırellez coşkusu

ABONE OL
6 Mayıs 2024 12:38
Torbalı’da Hıdırellez coşkusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Torbalı Belediyesi tarafından her yıl klâsik olarak düzenlenen Hıdırellez Şenliği, Çaybaşı Mahallesi’nde gerçekleşti. Ağır rüzgara karşın binlerce vatandaşın katıldığı kutlamalarda Şerif Bitgen, Çaybaşılı Derviş ve Emre Övek sahne aldı.

Torbalı Belediyesi tarafından her yıl klâsik olarak düzenlenen Hıdırellez Şenliği, bu yıl da Roman vatandaşların ağır olarak yaşadığı Çaybaşı Mahallesi’nde gerçekleşti. Renkli imgelere sahne olan kutlamaların coşkusuna, vakit zaman tesirini artıran rüzgar da mani olamadı. Torbalı Belediyesi takımları, sabah saatlerinden itibaren kutlamalar için hazırlıklara başlarken, aktiflik alanında ateşler yakıldı. Ağır rüzgara karşın binlerce vatandaşın katıldığı kutlamalarda Şerif Bitgen, Çaybaşılı Derciş ve Emre Övek sahne aldı. İlçe sakinleri şenlik alanında yanan ateşin üstünden atlayarak baharın gelişini kutladı.

DEMİR: TÜM DİLEKLERİMİZ KABUL OLSUN

Öte yandan Hıdırellez Şenliğinde vatandaşları yalnız bırakmayan Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir’e, vatandaşlar tarafından sevgi şovları yapıldı. Vatandaşlarla birlikte oynayıp, Hıdırellez ateşinin üstünden atlayan Lider Demir, “Baharın sevincini ve Hıdırellez coşkusunu hemşehrilerimiz ile birlikte yaşadık. Kıymetli sanatkarlarımız Emre Övek, Şerif Birgen ve Çaybaşılı Derviş’in sahne aldığı bu hoş gecede daima birlikte doyasıya eğlendik. Bolluk ve rahmetin habercisi Hıdırellez’de tüm dileklerimiz kabul olsun.” Tabirlerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Copyright © Yakakenthaber.net 2024 Tüm hakları saklıdır.İçerikler kaynak göstermeden kopyalanamaz ve paylaşılamaz.