DOLAR 32,2145 0.03%
EURO 35,0306 0.04%
ALTIN 2.510,340,40
BITCOIN 21658560.29176%
Samsun
15°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Türkiye Bisiklet Federasyonu 70.Gillette Milliyet Yılın Atleti Ödülleri’nde “Erdoğan Demirören Büyük Ödülü’ne” layık görüldü
7 okunma

Türkiye Bisiklet Federasyonu 70.Gillette Milliyet Yılın Atleti Ödülleri’nde “Erdoğan Demirören Büyük Ödülü’ne” layık görüldü

ABONE OL
9 Mayıs 2024 15:52
Türkiye Bisiklet Federasyonu 70.Gillette Milliyet Yılın Atleti Ödülleri’nde “Erdoğan Demirören Büyük Ödülü’ne” layık görüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Spor tutkunlarının heyecanla oylama yaptığı 70. Gillette Milliyet Yılın Atleti Mükafatları, 8 Mayıs Çarşamba günü Volkswagen Arena’da gerçekleşti.

Spor insanları, ekipleri ve atletlerinin katıldığı merasimde verilen mükafatlar, görkemli gecede sahiplerini buldu.

Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor tertiplerinden biri olan, Milliyet Gazetesi ve Gillette iştirakinde bu yıl 70. defa düzenlen ödül merasiminde, Türkiye Bisiklet Federasyonu spora sürdürülebilir katkılarından ötürü “Erdoğan Demirören Büyük Ödülü”nün sahibi oldu.

Türkiye Bisiklet Federasyonu, 70.Gillette Milliyet Yılın Sportmeni Mükafatları Töreni’nde  “Erdoğan Demirören Büyük Ödülü’ne” layık görüldü. Mükafatı Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Uğur Erdener Türkiye Bisiklet Federasyonu Lideri Emin Müftüoğlu’na takdim etti.

Kurumların spora sürdürülebilir katkılarından ötürü verilen ödül ile Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tipi tertibinin muvaffakiyetle gerçekleşmesinin yıllar içerisinde Türkiye’de bisiklet sporunun gelişimine yönelik sağladığı katkıya vurgu yapıldı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, duygularını şu sözlerle lisana getirdi: “Olimpiyat Komitesi Liderimizden, bu türlü pahalı bir isimden mükafatı almak çok kıymetli bisiklet ailesi ismine çok teşekkür ediyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’ın liderliğinde organizasyonumuzu bu yıl gerçekleştirdik. Bu kıymetli mükafatı almaktan ötürü bisiklet ailesi ismine çok heyecanlandım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan himayelerinin altında bu sene 59.sunu düzenlediğimiz Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 60.sında görüşmek dileği ile Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu mükafata layık görülmemizi sağlayan Demirören ailesine de Gillette’de bisiklet ailesi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Copyright © Yakakenthaber.net 2024 Tüm hakları saklıdır.İçerikler kaynak göstermeden kopyalanamaz ve paylaşılamaz.