DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21546950.12221%
Samsun
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Yakakent Belediyesi’nden ücretsiz ve kotasız wi-fi hizmeti sağlanmaya başladı
231 okunma

Yakakent Belediyesi’nden ücretsiz ve kotasız wi-fi hizmeti sağlanmaya başladı

ABONE OL
27 Mart 2024 17:39
Yakakent Belediyesi’nden ücretsiz ve kotasız wi-fi hizmeti sağlanmaya başladı
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma bugün duyurduğu yeni projesi ile yeniliklere ve teknolojiye öncü olacağını belirtti. Yakakent meydanında ücretsiz internet noktası kuruldu.

İnternet günümüzde bireylerin olmazsa olmazları arasında bir gereksinim haline gelmiştir. Yakakent Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje ile kent meydanında ücretsiz ve kotasız wi-fi hizmeti verilmeye başlandı. Sunulan hizmetle vatandaşlar, özellikle açık alanlarda ve parklarda dijital teknolojiden güvenli bir şekilde faydalanabilecek.

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma yaptığı açıklamada “ İnternet erişiminin önemli bir ihtiyaç haline geldiği günümüzde özellikle gençlerimize ve halkımıza ücretsiz internet sağlıyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmak, ülke ve dünya gündemini güvenli ve ücretsiz olarak takip edebilmelerini sağlamak amacıyla, ilçemiz Cumhuriyet Meydanında ücretsiz internet noktası oluşturduk. Çağımızda birçok konuda bilgilenmek amacıyla kullanılan interneti Yakakent’imize ücretsiz ve güvenli olarak sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yakakent Belediyesi olarak her zaman yeniliklere öncü olmak amacıyla adım atmaya devam edeceğiz.“  Dedi

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Copyright © Yakakenthaber.net 2024 Tüm hakları saklıdır.İçerikler kaynak göstermeden kopyalanamaz ve paylaşılamaz.