DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21639850.42558%
Samsun
15°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Yunus Emre’nin Jet Ski Kazasının Faturası Ağır Oldu
14 okunma

Yunus Emre’nin Jet Ski Kazasının Faturası Ağır Oldu

ABONE OL
27 Mart 2024 15:48
Yunus Emre’nin Jet Ski Kazasının Faturası Ağır Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Survivor All Star 2024’te deniz kazası da yaşandı. İşte Yunus Emre’nin yaptığı kusur ve yaşanan maddi zarar…

Survivor All Star 2024’te büyük ödül oyununu kazanan kırmızı ekip olmuştu. Turks ve Caicos Adaları’nda lüks bir villada konaklama hakkı kazanan oyuncular birebir vakitte su sporlarını da yapabilme hakkına sahip olmuştu. Kırmızı ekip ödül öncesinde büyük heyecan yaşasa da ödül sırasında büyük bir tehlike atlatıldı. Survivor All Star 2024’te Yunus Emre jet ski kazası yaparak bir imkansız olaya daha imza attı. Fakat kazanın akabinde yapılan açıklamalar ve Acun Ilıcalı’nın tabirleri dikkat çekti.

Yunus Emre Nagihan’ı Öldürüyordu!

Villadaki konaklama sırasında yarışmacıların tercihi jet ski tipleri oldu. Meskene yerleştikten sonra denizde dolaşmaya çıkan yarışmacılar büyük bir tehlike ile karşı karşıya kaldı. Kullandığı jet ski’nin denetimini kaybeden Yunus Emre, Nagihan’ın üzerine gerçek gitmeye başladı. Herkes Yunus Emre’nin denetimini sağlamasını beklese de Nagihan ile Yunus Emre’nin jet skileri çarpıştı. Çarpma sonrasında Nagihan’ın jet skisi ortadan ikiye bölünerek kullanılamaz hale gelirken iki yarışmacı da büyük bir şok yaşadı.

Yunus Emre Nagihan’a çarparak yarışmacıyı büyük bir tehlikeye atarken kazada talih yapıtı iki isim de yaralanmadı ve kaza maddi hasarla sonuçlandı. Bu anlarda büyük kaygı yaşayan Nagihan bahisle ilgili kurulda “Öldürüyordu beni, o denli gözü kör geldi ki. Bu adamla hiçbir şey yapılmaz. Abi ölüyordum lan ölüyordum” dedi. Yunus Emre’ye sert çıkışta bulunan Nagihan’ın akabinde benzeri bir açıklama da Acun Ilıcalı’dan geldi.

Yunus Emre’ye Yeni Yasak

Konseyde yapılan görüşmelerde Acun Ilıcalı Yunus Emre’ye yeni bir ceza verildiğini belirterek “Bundan sonraki rastgele bir ödülde kazandığın ödülde asla ve asla rastgele bir araçla buluşturmayacağız seni” dedi. 3 milyon TL’lik maddi hasarın oluştuğu kazada yapım devreye girdi. Yunus Emre’nin 400 bin TL aldığı Survivor’dan bunun kesilebileceği de konuşulanlar ortasında.

Yunus Emre ile Nagihan’ın yaşadığı bu kaza toplumsal medyada da geniş yer buldu. Kaza imgelerinin paylaşılmasının akabinde Yunus Emre’nin birinci kere jet ski kullanmış olabileceği öne sürüldü.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Copyright © Yakakenthaber.net 2024 Tüm hakları saklıdır.İçerikler kaynak göstermeden kopyalanamaz ve paylaşılamaz.