DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21628480.35791%
Samsun
15°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Zuhal Olcay’ın gençlik sırrı: Vitaminli Kök Hücre
7 okunma

Zuhal Olcay’ın gençlik sırrı: Vitaminli Kök Hücre

ABONE OL
30 Nisan 2024 16:08
Zuhal Olcay’ın gençlik sırrı: Vitaminli Kök Hücre
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Yaşı olmayan bayanlar listesinde birinci sıralarda olan Zuhal Olcay, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği röportajda abartılı estetik operasyonlara değinip “Yüzünüze yaptırdığınız bir operasyonda elleriniz sizi ele verir.

Yüzünüz genç, elleriniz yaşlı görünüyorsa bu estetiğin bir manası yok” demişti. Fit ve yaş almayan manzarasıyla her vakit dikkat çeken Olcay, tıpkı vakitte uzun yıllara dayanan dostluklarıyla, yakın arkadaşı da olan Dr. Fügen Erdoğan Çekin ile Bağdat Caddesi’nde görüntülendi.

Zuhal Olcay: “Fügen hem dostum, arkadaşım hem de cildim için bana takviye olan şahane bir hekim. Bugün mükemmel bir öğlenden sonra için buluştuk, yemek yiyeceğiz, akabinde kahve içeceğiz” derken, gençlik sırrını da paylaştı: “Bana toplumsal medyada ve sokakta karşılaştığımızda en çok sorulan soru cildime ne sürdüğüm, ne uyguladığım oluyor. Beşerler hangi nemlendiriciyi hangi gözaltı kremini uyguladığımızı bile merak ediyor.

Fügen en son ‘Vitaminli Kök Hücre’ tedavisi uyguladı” dedi. Dermatolog Dr. Fügen Erdoğan Çekin ise Zuhal Olcay’a uyguladığı süreci “Vitaminli Kök Hücre tedavisi ile genç hücrelerin yenilenmesi için gerekli olan sinyali oluşturuyoruz. Cilde ‘vitaminli kök hücreyi’ uyguladığımız vakit, cilt yenilenme sinyali almış oluyor ve yenilenmeye başlıyor. Evvelce laboratuvarda yeni hücre oluşturup enjekte ediyorduk, artık genç hücrelere gerekli olan sinyali oluşturuyoruz” cümleleriyle anlattı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Copyright © Yakakenthaber.net 2024 Tüm hakları saklıdır.İçerikler kaynak göstermeden kopyalanamaz ve paylaşılamaz.