DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21591700.33468%
Samsun
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Abdi İbrahim Sıhhat Takviye Eserleri Genel Müdürü Demet Eryılmaz oldu
9 okunma

Abdi İbrahim Sıhhat Takviye Eserleri Genel Müdürü Demet Eryılmaz oldu

ABONE OL
3 Mayıs 2024 13:54
Abdi İbrahim Sıhhat Takviye Eserleri Genel Müdürü Demet Eryılmaz oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Türk ilaç bölümünün 22 yıldır kesintisiz lideri Abdi İbrahim’de önemli bir üst seviye atama gerçekleşti. İlaç bölümünde 30 yıllık engin bir tecrübeye sahip olan Demet Eryılmaz,

112 yıldır hayatı uygunlaştırma misyonuyla faaliyet gösteren Abdi İbrahim, üst seviye idare takımını büyütmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda, Sıhhat Dayanak Eserleri Genel Müdürü görevine Demet Eryılmaz atandı. Kelam konusu atama, bayan çalışan ve yönetici oranlarında kesimin önde gelen markalarından olan Abdi İbrahim’in, kapsayıcılık ve toplumsal cinsiyet eşitliği vizyonunun da bir yansıması niteliğinde.

Sektörde 30 yıla varan deneyim

İlaç dalında 30 yıllık deneyime sahip olan Demet Eryılmaz,İstanbul Teknik Üniversitesi’nin Etraf Mühendisliği Bölümü’nden 1993’te mezun oldu.Yüksek lisans eğitimini İngiltere’de MLS College’ta tamamlayan Eryılmaz, iş hayatına GlaxoSmithKline’da medikal satış temsilcisi olarak adım attı. Demet Eryılmazardından, Bristol-Myers Squibb, Sanofi, Bilim İlaç, IQVIA, Bayer üzere ulusal ve memleketler arası önde gelen şirketlerin pazarlama ve satış takımlarında üst seviye vazifelerde değerli sorumluluklar üstlendi.  

1998-2008 yılları ortasında Abdi İbrahim’de, pazarlama ve satış ünitesinde yönetici olarak misyon alan Eryılmaz, Sıhhat Takviye Eserleri Genel Müdürü olarak Abdi İbrahim bünyesine tekrar katıldı.

Demet Eryılmaz, yeni misyonunda şirketin Sıhhat Dayanak Eserleri alanında büyüme stratejilerine liderlik edecek, pazardaki rekabet gücünü artırma ve portföyünü genişletme vizyonuna katkı sunacak. Eryılmaz, Abdi İbrahim CEO’su Dr. Süha Taşpolatoğlu’na bağlı olarak vazife yapacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Copyright © Yakakenthaber.net 2024 Tüm hakları saklıdır.İçerikler kaynak göstermeden kopyalanamaz ve paylaşılamaz.