DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 2157034-0.05201%
Samsun
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Alaçamlı Umut Kalaycı, dünya şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek
24 okunma

Alaçamlı Umut Kalaycı, dünya şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek

ABONE OL
3 Mayıs 2024 16:50
Alaçamlı Umut Kalaycı, dünya şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alaçamspor Bocce Grubu sporcusu Umut Kalaycı, dünya şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.

7-11 Mayıs tarihleri ortasında Fransa Saint Vulbas’ta yapılacak Volo Dünya Şampiyonası’nda Alaçamspor Bocce Ekibi atleti Umut Kalaycı, tek erkekler klasikte Türkiye ismine yarışacak.

03-07 Nisan tarihleri ortasında Mersin’de yapılan Volo Atış Oyunları Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye derecesi yapan Umut Kalaycı, 08-09 Nisan’da Volo Ulusal Ekip Seçmelerine davet edildi. Ulusal grup seçmelerini namağlup olarak 1. sırada tamamlayıp Türkiye’yi Fransa Saint Vulbas’ta yapılacak Volo Dünya Şampiyonası’nda temsil etmeyi hak kazandı.

Beden eğitimi öğretmeni ve Bocce Ulusal Kadro Antrenörü Gökhan Bozdemir, “Volo Türkiye Şampiyonası’na ve gerisinden yapılan ulusal ekip seçmelerine aylarca süren ağır bir idman programı ile çok düzgün hazırlandık. Gayemiz dünya şampiyonasını ülkemize getirmek. Bocce denilince artık akla Alaçam geliyor. Alaçamspor olarak bu sene yapılan Bocce Raffa, Volo ve Petank Türkiye Şampiyonalarında farklı kategorilerde çok sayıda Türkiye şampiyonluğu kazandık. Bu sene maksadımız ülkemizi Avrupa ve dünya şampiyonalarında en âlâ biçimde temsil etmek ve İstiklal Marşımızı kürsüde söyletmek” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Copyright © Yakakenthaber.net 2024 Tüm hakları saklıdır.İçerikler kaynak göstermeden kopyalanamaz ve paylaşılamaz.