DOLAR 32,2195 0.04%
EURO 35,0316 0.04%
ALTIN 2.509,930,38
BITCOIN 21776701.25739%
Samsun
15°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Edremit Belediyesi, Pazaryerlerinde kontrolleri sıklaştırıyor
4 okunma

Edremit Belediyesi, Pazaryerlerinde kontrolleri sıklaştırıyor

ABONE OL
10 Mayıs 2024 00:01
Edremit Belediyesi, Pazaryerlerinde kontrolleri sıklaştırıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Edremit Belediyesi, kent genelinde kurulan pazaryerlerinde gerçekleştirdiği sıkı kontrollerle, vatandaşların huzur ve itimat içinde alışveriş yapmalarını sağlamak için adımlarını sıklaştırıyor.

Zabıta grupları tarafından yürütülen denetimlerde, pazaryerlerindeki tezgah nizamı, tartıların doğruluğu ve eserlerin fiyat etiketlerinin denetimi titizlikle gerçekleştiriliyor. Bilhassa tezgahlar ortasındaki aralıkların gelip geçişe uygun olması, yanlışsız tartım yapıp yapılmadığı ve fiyat etiketlerinin doğruluğu hususlarında ayrıntılı incelemeler yapılıyor.

Kurallara uymayan esnaflar uyarılırken, pazaryerlerine kurulan tartı denetim noktaları sayesinde vatandaşlara da alışverişlerinde kolaylık sağlanıyor. Bu noktalarda, alınan eserlerin kilogramlarının denetim edilebilmesi imkanı sunuluyor.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, hem esnafların hem de vatandaşların inançlı ve huzurlu bir alışveriş ortamına sahip olmalarını sağlamak için kontrollerin gerçekleştirildiğini belirti. Bu kapsamda yapılan çalışmaların, kentte yaşayanların ömür kalitesini artırmaya yönelik değerli bir adım olduğu vurgulayarak vatandaşların memnuniyeti ve güvenliği için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini söz etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

    Copyright © Yakakenthaber.net 2024 Tüm hakları saklıdır.İçerikler kaynak göstermeden kopyalanamaz ve paylaşılamaz.