DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21587430.1851%
Samsun
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Enerjisa Üretim, Rüzgar Günü Doruğu ile yenilenebilir gücün geleceğimizdeki kıymetine dikkat çekiyor
11 okunma

Enerjisa Üretim, Rüzgar Günü Doruğu ile yenilenebilir gücün geleceğimizdeki kıymetine dikkat çekiyor

ABONE OL
3 Mayıs 2024 15:37
Enerjisa Üretim, Rüzgar Günü Doruğu ile yenilenebilir gücün geleceğimizdeki kıymetine dikkat çekiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Enerjisa Üretim, Harvard Business Review Türkiye ile gerçekleştireceği Rüzgar Günü Tepesi ile yenilenebilir gücün geleceğimizdeki kıymetine dikkat çekiyor

Enerjisa Üretim, güç dalının sürdürülebilir geleceği hakkında gençler ortasında farkındalık yaratmak, kesimin iklim kriziyle çabasındaki kıymetli rolüne dikkat çekmek ve istihdam fırsatlarını konuşmak hedefiyle 7 Mayıs’ta Rüzgar Günü Zirvesi’ni düzenliyor. Tepe “Enerjimiz Rüzgarla, Geleceğimiz Seninle” temasıyla ve Harvard Business Review Türkiye’nin stratejik iştirakiyle online ve ilgili tüm herkese açık olarak gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin başkan özel kesim güç üretim şirketi Enerjisa Üretim, 2022 yılından bu yana her yıl Dünya Rüzgar Günü nedeniyle hayata geçirdiği Rüzgar Günü Zirvesi’ni bu yıl ikinci sefer Harvard Business Review Türkiye stratejik iştiraki ile düzenliyor.Rüzgar gücünün sürdürülebilirlik açısından taşıdığı ehemmiyeti vurgulamayı hedefleyen Rüzgar Günü Doruğu, kesimin önde gelen isimlerini bir ortaya getirecek. Doruğa, tabiat sevgisini satırlarına taşıyan müellif Sunay Akın da katılacak.

Gençlere ve öğrencilere odaklanan dorukta rüzgar gücünün geleceğimizdeki rolü çeşitli bakış açılarıyla ele alınacak, ayrıyeten, güç teknolojilerindeki son gelişmeler masaya yatırılacak. Aktiflik boyunca, rüzgar gücünün kullanımındaki zorluklar ve sağladığı fırsatlar ayrıntılı bir halde tartışılacak. Bu süreçte, gençlerin bu alandaki potansiyellerine dikkat çekilecek ve dalın önde gelen isimleri, gençlerin sorularını cevaplayarak onlara ilham verecek.

“Enerjimiz Rüzgarla, Geleceğimiz Seninle”temasıyla yapılacak etkinlik rüzgar gücünün gücünü ve gelecekteki potansiyelini keşfetmek isteyen herkes için 7 Mayıs Salı günü 10.00’da online ve fiyatsız olarak sunulacak. Ayrıyeten aktiflik boyunca surpriz ikramlar de armağan edilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Copyright © Yakakenthaber.net 2024 Tüm hakları saklıdır.İçerikler kaynak göstermeden kopyalanamaz ve paylaşılamaz.