DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21592700.1226%
Samsun
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

QNB Finansinvest Yatırım Okulu hayata geçti
11 okunma

QNB Finansinvest Yatırım Okulu hayata geçti

ABONE OL
3 Mayıs 2024 14:24
QNB Finansinvest Yatırım Okulu hayata geçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Yatırım Okulu ile A’dan Z’ye Yatırım Yapmayı Öğrenmek mümkün hale geliyor

QNB Finansinvest, yatırım dünyasına yeni giriş yapan ve geleceğine yatırım yapmak isteyen yatırımcılar için finansal okur yazarlık düzeyini artırabilecekleri Yatırım Okulu platformunu sundu. Son periyotta sermaye piyasalarında artan yatırımcı sayısına odaklanan kurum, alanındaki uzmanlığını bu platforma taşıdı.

Yatırım Okulu platformu yatırımcılara, yatırım dünyasındaki eser çeşitliliği ve zenginliği içerisinde, alternatif yatırım eserlerinin ayrıntılı bilgileri ve riskleri açısından rehber olmayı amaçlıyor. A’dan Z’ye yatırıma dair tüm bilgileri kapsayan içerikleriyle, finansal okuryazarlık düzeyini ve hane halkının tasarruf yapma farkındalığını artırıyor. Öbür yandan kesime dahil olmuş ve yatırım yapmaya başlamış şahısların yatırımcı davranışlarını profesyonel düzeylere taşırken, yatırımcıların sermaye piyasalarına olan iştirakini artırıyor.

QNB Finansinvest Genel Müdürü Pamir Karagöz, “Finans alanında uzman bir kurum olarak, bu alandaki çalışmalarda öncü olmayı kendimize misyon olarak benimsiyoruz. 7’den 70’e herkesin finansal okuryazarlığını artırmak ve yatırım dünyasını anlamasına katkı sağlamak hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Düşük finansal okur müelliflik düzeyine sahip ferdî yatırımcılar, ürün ve hizmet seçimleri sırasında risk idaresi yapamadıkları için kusurlu tercihlerde bulunabiliyor. Eserlere ilişkin kısıtlı bilgiye sahip olmalarından ötürü etraftaki duyumlardan çok fazla etkileniyor. Bu platform bu kitlenin geniş eser çeşitliliğini öğrenmesine, varlıklı içerikleriyle yatırım konusunda derinleşmesine imkan sağlayacak ve yol gösterici olacaktır. Birikimlerini yanlışsız kıymetlendirmek isteyen ve alternatif getiri fırsatı arayan herkesi Yatırım Okulu platformumuzu takip etmeye davet ediyoruz.

Diğer yandan sürdürülebilirlik, günümüzde finansal muvaffakiyetin vazgeçilmez bir ögesi haline geldi. Artan çevresel ve toplumsal şuur, yatırımcıların ve tüketicilerin sürdürülebilirlik kriterlerini finansal karar alma süreçlerinde dikkate almalarına neden oluyor. Bu nedenle, finans şirketleri için sürdürülebilirlik yalnızca bir seçenek değil, birebir vakitte gelecekteki muvaffakiyetlerinin temelini oluşturan bir gereklilik. QNB Finansinvest olarak sürdürülebilirlilk alanında yaptığımız tüm çalışmalarımızı QNB Finansbank ‘Dünyayla1’ vizyonu altında gerçekleştiriyoruz.   Finansal gelecekte muvaffakiyet için sürdürülebilirlik stratejileri belirlemek ve uygulamak, finans şirketlerinin rekabet avantajını sürdürmelerini sağlayacak. Yatırımcılarımızı bu hususta da bilinçlendirmeye ve farkındalık yaratmaya itina gösteriyoruz.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Copyright © Yakakenthaber.net 2024 Tüm hakları saklıdır.İçerikler kaynak göstermeden kopyalanamaz ve paylaşılamaz.