DOLAR 32,3026 -0.12%
EURO 34,8146 -0.02%
ALTIN 2.409,320,67
BITCOIN 21123522.48448%
Samsun
13°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Canikli Yiğit Keskin Türkiye Şampiyonu
14 okunma

Canikli Yiğit Keskin Türkiye Şampiyonu

ABONE OL
21 Nisan 2024 16:42
Canikli Yiğit Keskin Türkiye Şampiyonu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Canik Belediyespor Kulübü sportmeni Yiğit Keskin Türkiye şampiyonu oldu.

Canik Belediyespor Kulübü sportmeni Yiğit Keskin Türkiye şampiyonu oldu.

Canik Belediyespor Kulübü sportmeni Yiğit Keskin, Muaythai Türkiye şampiyonu oldu. Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda rakiplerine aman vermeyen yetenekli sportmen, üst üste galibiyetler alarak şampiyonluğu göğüsledi.

Canikli sporcuyu başarılarından ötürü kutlayan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, spora ve atlete yönelik projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini tabir etti. Canikli atlet Yiğit Keskin elde ettiği şampiyonlukla, Tayland’ın başşehri Bangkok’ta düzenlenecek olan Muaythai Dünya Şampiyonası vizesini de aldı.

Destan Yazdı

Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından Antalya’da gerçekleştirilen Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda, genç erkek 45 kilogram kategorisinde çaba eden Canikli Atlet Yiğit Keskin, kuvvetli uğraşlardan zaferle ayrılarak Türkiye şampiyonluğuna ulaştı. Canik Belediyespor Kulübü sportmeni Yiğit Keskin’i başarılarından ötürü tebrik eden Lider İbrahim Sandıkçı, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi sporla buluşturuyor, genç yeteneklerimizin başarılarıyla gurur duyuyoruz. Muaythai Türkiye Şampiyonu olarak mesleğine yeni bir muvaffakiyet daha ekleyen ve Muaythai Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı elde eden Canik Belediyespor Kulübü atletimiz Yiğit Keskin’i canıgönülden tebrik ediyorum. Muvaffakiyetlerinin devamını diliyorum.  Atletimizin yetişmesinde katkılarda bulunan ailesine, Canik Belediyespor Kulübü antrenörümüz Cihan Yurt’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.